E html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd"> cassi0pea: how sweet can u be??????

« Home | η μαμά μου... » | Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!! » | α, καλό!!!!!!!! » | ....ΘΕΛΩ ΚΑΙ 'ΓΩ ΕΝΑΝ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ » | angels... » | my German guy is back at last » | MSN uncensored - 4:04 am » | kati apla uperoxo » | SONNET CXVI (a re William megale!!!) » | who is Mr love? »

how sweet can u be??????

Σήμερα είχα μάθημα μεσημεράκι..... Καλοκαιράκι, ήλιος, το κυλικείο γεμάτο, τα λελουδάκια μοσχοβολούσαν και τα ζουζούνια.... ζουζούνιζαν!!!!
Σε κάποια φάση γυρνάει ο συμφοιτητής που καθόταν μπροστά μου και μου δείχνει το χέρι του-είχε πάνω μια πασχαλίτσα!!!
(χαμόγελο) "σου 'χουν χαρίσει ποτέ πασχαλίτσα?" και βαζει το χέρι του πάνω στο δικό μου για να "έρθει" η πασχαλίτσα!!!
(αστραπιαία πέρασαν από το μυαλό μου σκέψεις περί δικαωμάτων των ζουζουνιών και από που κι ως πού μου χαρίζει μια πασχαλίτσα? δικιά του είναι????-αποφάσισα όμως να μην γίνω "ξινή" και να μείνω στο πόσο γούτσου γούτσου ήταν αυτό που έκανε)..
Πέρασαν αρκετά δευτερόλεπτα ενασχόλησης με την πασχαλίτσα που είχε ακινητοποιηθεί στο χέρι του και δεν ερχόταν στο δικό μου (μέλι εχει ο άτοιμος?) αλλά τελικά υποχώρησε... ο καθηγητής εντωμεταξύ έπηζε να μας εξηγεί κάτι αλγορίθμους για να βρίσκουμε το βέλτιστο επίπεδο διαχωρισμού κάτι κλάσεων, που εγώ ούτως ή άλλως δεν καταλάβαινα, και αν δεν είχαμε συζήτηση περί καλοκαιριού και δυσκολίας συγκέντρωσης κατά το διάλειμα, δεν θα το γλιτώναμε το κράξιμο.... Τελικά μετά από λίγα λεπτά-και ενώ ο συμφοιτητής δεν κοιτούσε- άφησα την πασχαλίτσα να φύγει 1ον γιατί την παίδευα και την λυπήθηκα, 2ον γιατί με γαργαλούσε!!!!
Και φυσικά ΔΕΝ αφοσιώθηκα στο μάθημα αλλά προσπάθησα να σκεφτώ τα τρία πιο χαριτωμένα "δωράκια" που μου έχουν κάνει....
~~στο 1ο έτος, νομίζω οκτώβρης ήταν, κατά τη διάρκεια διάλεξης για την στροφορμή, ο Γ. , που τότε δεν ήξερα το όνομά του, ο οποίος καθόταν μπροστά μου, γύρισε και μου πήρε τον καφέ χωρίς να πει τίποτα!!!!!!! φυσικά τα πήρα στο κρανίο, αλλα δεν είπα κάτι, γιατί ως πορωμένη και αποφασισμένη να πάρω 10ρι στην πρόοδο που θα ακολουθούσε, δεν ήθελα να χάσω καμία οξεία από αυτά που έλεγε η Πομώνη (καθηγήτρια στο φυσικό πατρών). Τελικά μόλις τελείωσε το μάθημα ξαναγύρισε πίσω, μου έδωσε το ποτηράκι, και έφυγε...
λεπτομέρειa: το ποτηράκι ήταν γεμάτο απίστευτα σχέδια τύπου κόμικ-μεγάλο ταλέντο ο Γ.
αυτό παραμένει μέχρι και σήμερα το αγαπημένο μου δωράκι (αν και δυστυχώς δεν το έχω κρατήσει :( )
~~στο 2ο έτος, είναι πάνω κάτω μάιος όπως και τώρα, παρακολουθούμε σχετικότητα και "έχομεν λαλήσει" όπως συνήθιζε να λεει η κολλητή μου.... Ξαφνικά η Ε. γυρίζει και μου δίνει ένα εισιτήριο το οποίο έχει κόψει σε μικρά κομματάκια... ξεκαρδίζομαι στα γέλια (όχι οτι μου φάνηκε αστείο...νευρικό ήταν...) και πάω να τα πετάξω μέσα στο ποτήρι του καφέ... Τότε η Ε. παίρνει ένα γελοίο-χαζό ύφος και μου λέει: "όχι φυσικάρα μου, θα το κρατήσεις μέχρι να σου το ξαναζητήσω... θα είναι απόδειξη της φιλίας μας αυτά τα χαρτάκια... Ξεκαρδίστηκα πάλι στα γέλια, άδειασα ένα σακουλάκι με χαρτομάντηλα και έβαλα τα χαρτάκια μέσα! το είχα πάνω στην κούτα-κολάζ, που είχα φτιάξει για να έχω ως ακουμπιστήρι καλυντικών στο δωμάτιό μου, μέχρι την μέρα που αδειάσαμε το σπίτι για να φύγω... ήταν το τελευταίο πράγμα που πέταξα... δεν ξέρω αν βούρκωσα επειδή είχε αδειάσει το σπίτι (βούρκωνα ανά 5 λεπτά εκείνες τις μέρες) ή επειδή ήξερα ότι δεν θα ξαναμπώ στο αμφιθέατρο με την Ε.... το είχε δει μια φορά και είχε ξεκαρδιστεί στα γέλια-δε μου τόχει ζητήσει ακόμα πίσω!
~~φέτος το καλοκαίρι ήμουν διακοπές στην κρήτη με τους γονείς μου... είχα πάει σε μια παραλία γεμάτη βότσαλα δίπλα στην παλιόχωρα... είχα ξαπλάρει στην πετσετούλα μου και διάβαζα -δε θυμάμαι τι...-. ξαφνικά ήρθε ο μιχάλης -ένα κουκλί με απίστευτα παιχνιδιάρικα μάτια- και άφησε μια πολύ όμορφη πέτρα πάνω στην πετσέτα μου. Τον κοίταξα και του χαμογέλασα- έφυγε... Μετά από λίγο ξαναήρθε και μου άφησε 2 πετρούλες... Επαναλήφθηκε το ίδιο σκηνικό μέ τις πετρούλες να αυξάνονται ανά μία κάθε φορά, μέχρι που τον βούτηξα και τον κάθισα στην πετσέτα μου :P (ο μιχάλης θα είναι τώρα 2,5 χρονών και ήταν το πιο γλυκό αγόρι που γνώρισα το καλοκαίρι-τις πετρούλες τις έχω κρατήσει!!!!-ντάξει όχι όλες...)

mpika to 2000 kai bghka septembrh tou 2005. mh mou peis....sunadelfos?

Δημοσίευση σχολίου

TI PAIDI EIMAI EGW? ;)h2>
  • I'm bereniki
  • From athens, Greece
  • megalo mperdema... as mhn to analusoume... h' mhpws na to analysoume? :S :P
megalo berdema... as mhn to analusoume... h' mhpws na to analusoume? ;)

Which Trainspotting character am I?

    "Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, Choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose fixed- interest mortgage repayments. Choose a starter home. Choose your friends. Choose leisure wear and matching luggage. Choose a three piece suite on hire purchase in a range of fucking fabrics. Choose DIY and wondering who you are on a Sunday morning. Choose sitting on that couch watching mind-numbing sprit- crushing game shows, stuffing fucking junk food into your mouth. Choose rotting away at the end of it all, pishing you last in a miserable home, nothing more than an embarrassment to the selfish, fucked-up brats you have spawned to replace yourself. Choose your future. Choose life... But why would I want to do a thing like that?" -Trainspotting [movie]
    EDIT EDIT EDIT