E html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd"> cassi0pea: Ο σωστός ο κομμωτής.............

« Home | Only Time......................... (Enya) » | Φίλος…… » | folegandros.... » | surprise me....! » | juke box » | ...na me kratas! » | ...daydreaming... » | marokino mou * » | bitter-sweet summer nights.... » | ...gia ola auta pou exw agaphsei... »

Ο σωστός ο κομμωτής.............

Όσες κομμώτριες έχω γνωρίσει είναι λάθη της φύσης γι’ αυτό και πέρα από αυτή την πρόταση δεν θα κάνω άλλες αναφορές!!!
Από τότε που για πρώτη φορά η προέκταση του ψαλιδιού που κουτσούρεψε το μαλλί μου (γιατί περί κουτσουρέματος και όχι κουρέματος πρόκειται) ήταν ένα αντρικό χέρι, δεν άφησα ποτέ ξανά θηλυκό να κόψει τρίχα της κεφαλής μου….
Ο σωστός ο κομμωτής λοιπόν καταρχάς δεν είναι αδερφή!!! Μπορεί να έχει ένα περίεργο στυλάκι και να είναι πάντα trendy και περιποιημένος (έτσι είναι άλλωστε το μεγαλύτερο ποσοστό των νεαρών αγοριών σήμεροις!), μπορεί να ξέρει πολλά για τη μόδα και να του αρέσει να συζητάει τα γκομενικά των γυναικών που τα σκάνε στο κομμωτήριό του, μπορεί να σε αποκαλέσει γλυκειά μου, καλή μου, κοριτσάρα, κούκλα, όμορφη κλπ…. Αλλά όλα αυτά είναι καθαρά θέμα δουλειάς… γιατί πώς να το κάνουμε… οι γυναίκες λατρεύουμε τους γκέυ! Δεν ξέρω γιατί… μπορεί να ξινίζουμε λίγο στην αρχή αλλά πάντα βρίσκουμε ένα χαριτωμένο θεματάκι να συζητήσουμε και πολλές φορές τους λέμε τα γκομενικά μας! Ίσως φταίει το ότι δεν τους ανταγωνιζόμαστε όσο τις άλλες γυναίκες! Πάντως δεν έχω δει καμία να αντιστέκεται στην χαριτωμενιά ενός άντρα και να τον στραβοκοιτάει…! Αντιθέτως μία χαριτωμένη, χαζοχαρούμενη κομμώτρια που μας ρωτάει για το γκόμενο και το σεξ στην αμοργό, γίνεται απευθείας αντιπαθής και τσόκαρο! Τεσπα…το θέμα είναι ο κομμωτής…
Ο σωστός ο κομμωτής λοιπόν (συνεχίζω…) πάντα φλερτάρει με τις νεαρές πελάτισσες… φλερτάρει πολύ με το βλέμμα! Και πάντα τις κουρεύει φοβερά…γιατί ξέρει! Ξέρει τι αρέσει στους άντρες! Ξέρει τι του αρέσει τέλος πάντων! Και δεν κολλώνει! Δεν κολλώνει να σε κουρέψει λίγο στραβά αν δει ότι σου πάει να έχεις περισσότερο μαλλί στα δεξιά… και σου αφήνει και ανέμελα, ανάκατα τσουλούφια γιατί είναι σέξυ! Δεν κουρεύει με κάποιο πρότυπο! Παίρνει το ψαλίδι και δημιουργεί! Είναι καλλιτέχνης το άτομο… ζωγραφίζει στο κεφάλι σου!
Ο σωστός ο κομμωτής σου αλλάζει χρώμα στο μαλλί χωρίς να σε ρωτήσει!!!! Γιατί βαρέθηκε να σε βλέπει έτσι! Και αυτός σε βλέπει μόνο μια δυο φορές το μήνα! Φαντάσου! Γιατί οι άντρες βαριούνται γρήγορα και αυτός το ξέρει αυτό! Και ξέρει ότι σου αρέσουν οι αλλαγές… αλλιώς δε θα του λεγες «κούρεψέ με παράξενα»…..
Ο σωστός ο κομμωτής, την πρώτη φορά που σε βλέπει, σε ρωτάει τη μουσική ακούς! Γιατί η μουσική καθορίζει την προσωπικότητα… και το μαλλί θέλει προσωπικότητα! Και σε κοιτάει στα μάτια πού και πού όταν σε κουρεύει! Για να δει πόσο αντέχεις! Πόσο μακριά θα το πάει!!!! Και πόσο κοντά επίσης!
Ο σωστός ο κομμωτής δε σε ρωτάει πώς πίνεις τον καφέ σου! Γιατί πάντα η ζάχαρη παχαίνει! Και μια πελάτισσά του πρέπει να είναι ΘΕΑ! Και να προσέχει τι τρώει! Και ειδικά αν έχεις παχύνει… σκέτο θα το πιεις το καφεδάκι! Αλλιώς πιες νερό!
Ο σωστός ο κομμωτής ξέρει ότι σου αρέσει να σε φροντίζουν… από όλες τις απόψεις… ότι θέλεις τα πάντα να μυρίζουν όμορφα και όταν κάποιος σε αγγίζει.. είτε να σε χαϊδεύει, είτε να σου κάνει μασάζ!
Στο κομμωτήριό του ποτέ δεν κυκλοφορούν μπαγιάτικα περιοδικά!
Συνήθως είναι άσπρο! Φωτεινό! Με μαύρα καθίσματα και καφέ λεπτομέρειες στα τραπεζάκια… τα πλακάκια άσπρα και τα υπόλοιπα αντικείμενα μεταλλικά!
Καθρέφτες παντού… για να θαυμάζεσαι και να σε θαυμάζουν… από παντού!

Πολύ χαριτωμένο το κειμενάκι σου γλυκειά μου... σαν τον κομμωτή σου. ;)

thnx sugar! sugentrwnw ta xarakthristika gia ton swsto ton antra siga siga...se kamia trietia tha einai etoimo to post! :P

Εδώ εγώ δεν μπορώ να εκφέρω καμία γνώμη. Ειδικά σε σχέση με τους κουρείς, αυτούς τους έχω αποχαιρετήσει εδώ και μερικές δεκαετίες. Μιά χτένα με δύο ξυραφάκια κάνουν καλλίτερη δουλειά από τις ...χειροβομβίδες των κουρέων... Το κείμενο πολύ καλό πάντως!

epicure kai gw pros ta kei teinw siga siga! oi kommwtes bgazoun mesa se 10 lepta ta dipla apoti tha ebgaza egw se mia wra!...allwste ta straba, assumetra kouremata einai polu tis modas! ;)

Δημοσίευση σχολίου

TI PAIDI EIMAI EGW? ;)h2>
  • I'm bereniki
  • From athens, Greece
  • megalo mperdema... as mhn to analusoume... h' mhpws na to analysoume? :S :P
megalo berdema... as mhn to analusoume... h' mhpws na to analusoume? ;)

Which Trainspotting character am I?

    "Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, Choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose fixed- interest mortgage repayments. Choose a starter home. Choose your friends. Choose leisure wear and matching luggage. Choose a three piece suite on hire purchase in a range of fucking fabrics. Choose DIY and wondering who you are on a Sunday morning. Choose sitting on that couch watching mind-numbing sprit- crushing game shows, stuffing fucking junk food into your mouth. Choose rotting away at the end of it all, pishing you last in a miserable home, nothing more than an embarrassment to the selfish, fucked-up brats you have spawned to replace yourself. Choose your future. Choose life... But why would I want to do a thing like that?" -Trainspotting [movie]
    EDIT EDIT EDIT