E html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd"> cassi0pea: hot summer jazzed love!

« Home | Ο σωστός ο κομμωτής............. » | Only Time......................... (Enya) » | Φίλος…… » | folegandros.... » | surprise me....! » | juke box » | ...na me kratas! » | ...daydreaming... » | marokino mou * » | bitter-sweet summer nights.... »

hot summer jazzed love!


Η ζέστη ήταν αφόρητη και της προκαλούσε υπνηλία…. Δεν είχε όρεξη να βγει…δεν είχε βγει ούτε στο μπαλκόνι εκείνη τη μέρα… ντυμένη ελαφρά και ξυπόλυτη, περιφερόταν από το γραφείο στο κρεβάτι και από το κρεβάτι στο γαλάζιο μαξιλάρι που ήταν μονίμως πεταμένο στο πάτωμα… της άρεσε να ξαπλώνει στο πάτωμα με την κοιλιά στο μαξιλάρι, τους αγκώνες στο κρύο μωσαϊκό και τα πόδια ψηλά στον αέρα, και να διαβάζει… διάβαζε 3 βιβλία συγχρόνως εκείνη την περίοδο… δεν την ένοιαζε πότε θα τα τελειώσει… μα κανένα δεν την κάλυπτε πλήρως… ήταν κυκλοθυμική γενικότερα… και ήταν κυκλοθυμική και στα βιβλία…άλλο το πρωί, άλλο το βράδυ…και οπωσδήποτε άλλο το μεσημέρι….!
Πόσες φορές είχε κοιτάξει άραγε το κινητό της….? Μετά από εκείνο το απίστευτο βράδυ μαζί του το κοιτούσε συνέχεια…κάθε μέρα! Ακόμα και τη βδομάδα που έλειπε διακοπές ευχόταν να μην είχε φύγει… «αν μου πει να βγούμε θα πάρω το πλοίο και θα γυρίσω!!!» είχε δηλώσει και με τέτοιο ύφος που δε σήκωνε δούλεμα από την παρέα!... εκείνη τη μέρα όμως το είχε παρακάνει! Με την ένταση στο τέρμα και τη δόνηση ενεργοποιημένη σίγουρα θα το άκουγε! Αλλά…ποτέ δεν ξέρεις… ε?...το τσέκαρε για σιγουριά πού και πού.. μάταια!
Μα πόσο αναίσθητος είσαι? Ούρλιαζε (σιωπηλά πάντα) και δυνάμωνε τη μουσική! Η τζαζ μεταλλασσόταν σε rnb και η rnb σε ροκ…. Ευαίσθητη, δυναμική, σκληρή, ευάλωτη, αναίσθητη, ερωτευμένη…..κυκλοθυμική!!!!
Μα δε σου λείπω καθόλου? Είναι δυνατόν να μη με σκέφτεσαι καθόλου? Μα τόσο πολύ καθόλου?!??!?!
Τότε γιατί ήσουν τόσο γλυκός και τρυφερός…? Γιατί δε μου τα έδειξες «αυτά» από την αρχή και μου τα βγάζεις τώρα! ΦΑΚ!!! Γιατί την πάτησα μαζί σου?
Πέταξε το γαλάζιο μαξιλάρι στον τοίχο και ξάπλωσε ανάσκελα στο πάτωμα… δροσιά! Ας ήσουν τώρα μαζί μου να χαζεύω τα μάτια σου και θα ανεχόμουν και τον καύσωνα και τον ιδρώτα…πόσο σέξυ να είσαι ιδρωμένος!
Σηκώθηκε απότομα και πήγε στην κουζίνα! Νερό! Πολύ νερό! Για να πιει, για να βραχεί… πήρε ένα μήλο από τη φρουτιέρα και πήγε στο σαλόνι. Χρειαζόταν μεγάλους χώρους…ασφυκτιούσε… αλλά δεν ήθελε να βγει… όχι χωρίς εκείνον…
Ζαλάδα…από τη ζέστη…και υπνηλία…
Κάθισε στο σκαμπό του πιάνου… μα δερμάτινό? Ήταν ανάγκη να είναι δερμάτινο! Πώς να παίξεις πιάνο με τέτοιες θερμοκρασίες… το άνοιξε και πάτησε απαλά τα πλήκτρα… είχε περάσει καιρός… χρόνια! Άρχισε να αυτοσχεδιάζει…τι όμορφος ήχος!
Σταμάτησε απότομα! Είχε ιδρώσει! Πώς να παίξει πιάνο με τέτοιες θερμοκρασίες! Μούσκεμα τα πλήκτρα, τα δάκτυλα, το κορμί της…
Σηκώθηκε όρθια και έφαγε το υπόλοιπο μήλο… έσπρωξε μακριά το σκαμπό! Πώς να καθίσεις πάνω σε δερμάτινο σκαμπό μες στο κατακαλόκαιρο!
Γονάτισε… ήταν χαμηλά για να παίξει σωστά αλλά καλύτερα από το να κάθεται στο παλιοσκαμπό!
Ξανάρχισε τους αυτοσχεδιασμούς… η ώρα περνούσε… πάντα ηρεμούσε παίζοντας…ταξίδευε!
Ξαφνικά ένα χέρι της χάιδεψε τα μαλλιά! Δεν έδωσε σημασία… ήταν μόνη στο σπίτι και έπαιζε πιάνο! Με τα μάτια κλειστά και τα χέρια να γλιστρούν κυριολεκτικά στα ιδρωμένα πλήκτρα… μελωδίες γνώριμες ανακατεμένες με άγνωστες…. Πασίγνωστα κομμάτια ανακατεμένα με ασκήσεις τεχνικής… κλίμακες ανεστραμμένες… αυτοσχεδιασμός πάνω σε οτιδήποτε….μεθύσι κανονικό! Και ξαφνικά γύρισε στο πλάι, με τα μάτια μισάνοιχτα…και τον είδε να κάθεται στο πλάι… με τον αγκώνα στο πάτωμα, το χέρι να στηρίζει το κεφάλι του και το άλλο χέρι να της χαϊδεύει τα μαλλιά... δηλαδή όντως κάποιος της χάιδευε τα μαλλιά?
«καλά, πότε ήρθες?». Ρώτησε….
Σιωπή. Χαμόχελο…
«μα…. Από πού μπήκες?». Ξαναρώτησε…..
«από ένα μικρό πορτάκι… στη φαντασία σου!»
χαμόγελο…..και τζαζ στο πιάνο…..ξεφύγαμε πάλι….
Ξάπλωσε στο πάτωμα και αποκοιμήθηκε…εκεί δίπλα στο ιδρωμένο πιάνο… έκλεισε καλά το πορτάκι της φαντασίας της, τον πήρε αγκαλιά και κοιμήθηκε!

TI PAIDI EIMAI EGW? ;)h2>
  • I'm bereniki
  • From athens, Greece
  • megalo mperdema... as mhn to analusoume... h' mhpws na to analysoume? :S :P
megalo berdema... as mhn to analusoume... h' mhpws na to analusoume? ;)

Which Trainspotting character am I?

    "Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, Choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose fixed- interest mortgage repayments. Choose a starter home. Choose your friends. Choose leisure wear and matching luggage. Choose a three piece suite on hire purchase in a range of fucking fabrics. Choose DIY and wondering who you are on a Sunday morning. Choose sitting on that couch watching mind-numbing sprit- crushing game shows, stuffing fucking junk food into your mouth. Choose rotting away at the end of it all, pishing you last in a miserable home, nothing more than an embarrassment to the selfish, fucked-up brats you have spawned to replace yourself. Choose your future. Choose life... But why would I want to do a thing like that?" -Trainspotting [movie]
    EDIT EDIT EDIT